17 Nisan 2009 Cuma

Kulübümüz

Biz bu kulübü kurarken yapmamız gereken bir şeyler olduğuna inanarak ve bu doğrultuda yola çıktık. Atatürkçü düşünceyi savunmanın gerekliliğinin gün geçtikçe arttığını görüp de seyirci kalmak cumhuriyetimizin mirasçısı olan bizlere yakışmazdı. Biz de sesimizi duyurabileceğimiz, biz varız, düşünüyoruz ve bu cumhuriyet kurulurken var olan zihniyetten çok uzak olan her türlü adıma karşı da sessiz kalmıyoruz diyebileceğimiz bir kulüp kurmaya karar verdik ve bu doğrultuda çalışmalar yapmaya başladık. Çalışmalarımızın somut görünümü 23 Nisan itibariyle başlayacak, biz de o tarihten itibaren yaptığımız her türlü etkinliği sizlerle paylaşacağız.

Kulübümüzü kurarken en büyük güvencemiz Tarih Öğretmenimiz Ali İlhan Gülek’ti. Türk gençliğinin böyle şeyler yaptığını görmek ve onlara yardım etmek için elinden gelen her şeyi yapacağına emin olduğumuzdan ona danışman öğretmenimiz olma teklifini götürdük ve tahmin ettiğimiz gibi kabul etti.

Kulübümüzde 7 kişiden oluşan bir Yürütme Kurulu mevcuttur. Bu Yürütme Kurulu önümüzdeki sene resmi olarak hayata geçene kadar kulübümüzü yönetecek. Bu kurul dışında “Basın Takip, Türk Dil, Tarih, Resim, Tiyatro, Müzik, Yayın, Spor, Bilim ve Teknoloji, Çevre ve Belgesel Kurulları” kulübümüz bünyesindedir. Şu an itibariyle okulumuzdan 86 üyemiz vardır.

Çok büyük hedeflerle ve inançlarla çıktık yola. Daha yolun başında olduğumuzun ve hayal ettiğimiz birçok şey için sabretmemiz gerektiğinin farkındayız fakat başarmamak için hiçbir neden yok ve biz de bu doğrultuda yol aldıkça başaracağımıza inanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder